2024. április 25. (csütörtök) Márk

Felnőtt

2011. 09. 30. 11:09:31

Megkezdjük a rangadókat!

A Gyirmót látogat a Vasváriba.

Nagy menetelésbe kezd a BLSE-Kalo-MÉH felnőtt együttese. Csapatunk a következő hetekben szinte csupa élgárdákkal mérkőzik meg, kezdésnek szombaton a bajnoki címre is esélyes Gyirmót együttesét látjuk vendégül.

A találkozó esélyese papíron a vendég gárda, de hazai pályán bízunk benne, hogy lesz keresnivalónk a gyirmótiakkal szemben. A két gárda az előző szezonban is látványos csatákat vívott egymással, remélhetőleg így lesz ez most szombaton is. Az előző idényben kétszer a gyirmótiak nyertek. Baján Baumgartner duplájával 2-0-ra győztek, míg tavasszal hazai pályán egy emlékezetes találkozón 4-2-re győzött a Gyirmót. Azon a mérkőzésen a hazai csapatból Weitner kétszer, Tóth egyszer volt eredményes, míg Forgács öngólt vétett, a bajai gólokat pedig Kormos és Csordás jegyezte.

A tavasszal öngólt vétő Forgács András egyébként remek formában szerepel az őszi idényben, kíváncsiak voltunk rá, hogy ő miként várja az összecsapást.

"Én úgy gondolom, hogy otthon mindenkire veszélyesek vagyunk. A Gyirmót tavalyhoz képest szerintem gyengült. Nem tartom abszolút kizártnak, hogy nyerjünk és úgy megyünk fel a pályára, hogy mindenféleképpen a három pontot megszerezzük." - mondta Forgács.

A BKV Előre elleni idegenbeli vereséget követően fontos lenne pontot vagy pontokat szerezni, ebben bízik Bognár György, a BLSE-Kalo-MÉH vezetőedzője is.

"Azt várom, hogy megnyerjük a meccset. Teljesen mindegy, hogy milyen csapat jön, nem mindig a jobb csapat nyer. Meg nem is vagyok benne biztos, hogy a Gyirmót annyival jobb csapat, mint a Baja." - vélekedett a szakember.

A szombati összecsapás 15 órakor kezdődik a Vasváriban. A mérkőzésről a blse.hu élő tudósítással számol be.

Hajrá Baja!