2024. április 25. (csütörtök) Márk

Hírek

2011. 11. 29. 10:54:57

Kupára fel!

Itthon fogadjuk a mislenyieket.

Történelmi tettre készül a héten a BLSE-Kalo-MÉH labdarúgó csapata. A fiúk szerdán délután a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első összecsapásán hazai pályán látják vendégül a szintén másodosztályú Kozármisleny együttesét. A tét a legjobb nyolc közé jutás, ami ezt megelőzően még soha nem sikerült a bajai gárdának.

A két csapat az őszi szezonban szintén Baján találkozott bajnoki mérkőzésen. Az a 90 perc a mislenyieknek sikerült jobban, hiszen Rácz és Koller góljaival 2-0-ra nyertek a vendégek. Az őszi szezont egyébként a Kozármisleny az előkelő harmadik pozícióban zárta, míg a BLSE a kilencedik helyen tölti a telet. A szerdai mérkőzés előtt először Domokos Bálintot, a BLSE középpályását kérdeztük.

"Szerintem nyugodtan mondhatjuk azt, hogy az őszi szezon két legfontosabb mérkőzése előtt állunk. A bajai csapat ha jól tudom még sosem jutott a legjobb nyolc közé a kupában, így hatalmas dolog lenne, ha azt el tudnánk mondani, hogy a tavalyi negyedik helyezett csapatunk most a kupa negyeddöntőjébe jutott. Ezért fogunk dolgozni a héten."- mondta Bálint

A csapatunk az őszi szezon második felére kicsit leeresztett, azonban a fiúk ígéretet tettek rá, hogy erre a két találkozóra mindenki félre tesz minden problémát és csak a továbbjutás lebeg majd a szemük előtt. Nagy elismerés és siker lenne ez a bajai klubon kívül a játékosoknak is.

A párharc továbbjutója egyébként a Kaposvári Rákóczi II - Újpest FC továbbjutójával találkozik majd a legjobb nyolc között.

A sikerhez szükség van a szurkolóink biztatására is, így kérjük azokat akik munkájuk mellett megtehetik jöjjenek ki szerdán 13 órára a Vasváriba és biztassák a csapatot.

Hajrá Baja!