2024. április 25. (csütörtök) Márk

U-10

2012. 02. 13. 10:53:46

Jól kezdte az évet az U10!

Teremben bizonyítottak a fiatalok.

2012.február 11-én, teremtornán szerepelt az U10-es csapat. A rossz időjárás ellenére nagy reményekkel érkezett meg a csapat a torna helyszínére, Kalocsára.

Csapatunk ellenfelei a tehetséges játékosokból álló Kalocsai Méhecskék, a PMFC, a Paks és a KTE utánpótlás korú csapatai voltak. A körmérkőzéses tornán fiataljaink döntetlent értek el a Kalocsa és a PMFC ellen és nagy fölényű győzelmet arattak a Paks és a PMFC II. ellen. Az események úgy alakultak, hogy az utolsó mérkőzésen dőlt el az első és a harmadik hely sorsa. Mivel ezen a meccsen a KTE egy góllal jobbnak bizonyult a BLSE ellen, így a bajai gyerekek a bronzérmet hozták haza. A torna végső sorrendje így: 1. KTE,2. Kalocsa,3. BLSE,

4.PMFC I.,5.Paks.6.PMFC II .A különdíjazottak mezőnyében is képviseltette magát a BLSE, hiszen-a szervezők véleménye alapján- Bányai Dániel lett a legjobb játékos.

A fiatalok ebben a hónapban még két tornára hivatalosak ahol szintén több első osztályú ellenféllel küzdenek majd meg a dobogós helyek valamelyikéért.

Kurucz János