2024. április 27. (szombat) Zita

U-9

2013. 01. 25. 8:57:22

Kalocsán jártunk teremtornán

2013. január 19-én Kalocsán jártunk egy 5 csapatos teremtornán. A részt vevő csapatok Kiskőrös, Szilády RFC/Halas, Tolna, Kalocsai Méhecskék, BLSE. A tornán az U9 korosztályt a következő játékosok képviselték: Kapus: Pekli Henrik Mezőnyjátékosok: Berta Martin, Csipak Ramón, Dózsa Marcell, Goretich Gergő, Kovács Balázs, Szécsi Patrik

Eredményeink:

Szilády RFC/Halas - BLSE 0-5

G.: Goretich Gergő 5

Első mérkőzésünkön a múlt héten Halason kupát nyert csapatot vertük meg nagyon fegyelmezett, határozott, ötletes játékkal.

Kiskőrös - BLSE 3-1

G.: Goretich Gergő

Az első meccsünk után azt gondoltuk elég csak ki mennünk a pályára és miénk a meccs. A kihagyott lehetőségek után durva egyéni hibák után kaptuk a góljainkat.

BLSE - Kalocsa 2-4

G.: Goretich Gergő 2

A két legjobb csapat összecsapásán megérdemelten nyertek a hazaiak. 2:2 után az előző mérkőzéshez hasonlóan nagy hibák előzték meg kapott góljainkat.

BLSE - Tolna 3-0

G.: Szécsi Patrik, Berta Martin, Kovács Balázs

Megérdemelt győzelem helyenként látványos játékkal. Helyzeteink alapján háromszoros is lehetett volna a különbség. A tornán így a harmadik 3. helyezést értük el. A torna gólkirálya Goretich Gergő lett, a legjobb játékosok álomcsapatába Szécsi Patrikot választották be. Összességében elmondható, hogy a csapattól megszokott ötletes, helyenként látványos játék a fontos mérkőzéseken elmaradt és ezeken a találkozókon gyermeteg védekezési hibákat is ejtettünk.

Csipak Kornél