2024. április 27. (szombat) Zita

U-15

2013. 03. 04. 8:13:02

Vereség Szekszárdon

Szekszárd-Bajai LSE 3:1 (1:1)

Megkezdődött a bajnokság az U15 korosztályos csapatunknál, rögtön egy rangadóval a szekszárdiak ellen.

A Freilich, Czikora,Weiner, Könyves, Urlauber, Csontos, Bak, Szádeczki, Sőreg, Margit, Varga összeállítású kezdőcsapat futott ki a pályára.

Az első perc igazolta, hogy jó mérkőzés várható, mindkét csapat nagyon komolyan készült. Már az első támadásunk végén 100-as ziccerünk volt ami sajnos kimaradt.  Az ellentámadásból az ellenfél szerezte meg a vezetést. Ez nem törte meg a fiúkat, nem lógatták a fejüket, hanem nagy elszántsággal játszottak tovább és vezettek veszélyes akciókat. Ennek a 25. percben meg is lett az eredménye. Könyves ívelt szabadrúgást 35méterről a kapu elé, amire Czikora ugrott fel a kapust megzavarva fejelni, és a labda a kapuban kötött ki. Öt perc múlva egy indítást követően Margit a kapujából messzire kifutó kapust megelőzve, gyönyörűen emelt a kapura, de sajnos a gólba tartó labdát a befutó védők kivágták.

A második félidőben egy változtatás volt: Bak helyett Felső állt be. Ezzel még hatékonyabbá vált a védekezésünk és a támadójátékunk erősebb lett. Kiegyenlített játék alakult ki, jó iram és szép akciók jellemezték a mérkőzést. Egy gyors ellentámadás végén megszerezte a vezetést a Szekszárd, amire már nem volt erőnk válaszolni, sőt még egy góllal növelte az előnyét a házigazda csapat. A második félidőben mindenki pályára lépett: Szádeczki helyett Baladin, Sőreg helyett Gyurkits, Margit helyett Hertcz és Freilich helyett Fehér.

Összességében egy rangadón jó teljesítménnyel,a 70. percig jó játékkal és szép akciókkal mutattuk meg, hogy előrelépés történt a csapat hozzáállásában és játékában is.

Következik a Sopron vasárnap hazai pályán.