2024. május 28. (kedd) Emil, Csanád

Hírek

2016. 12. 12. 9:31:14

Évzáró 2016

Baja Város Önkormányzatának támogatásával - melyet ezúton is tisztelettel köszönünk - tartottuk meg a szokásos BLSE-Évzárót 2016. december 10-én, az MNÁMK sportcsarnokában. Részletek:

A rendezvény elején Búcsú Lajos, egyesületünk elnöke értékelte a 2016-os évet. Beszámolt számos szép sikerről, elmondta, hogy a BLSE labdarúgói idén is minden korosztályban becsülettel helyt álltak. Hangsúlyozta, hogy klubunkban megfelelő szakmai munka folyik, immár főállású edzőkkel. A sikerek viszont nem jöhettek volna létre a szülők segítsége nélkül, amiért az elnök külön köszönetet mondott. Szót ejtett arról is, hogy az MLSZ utánpótlás-rendszere 2017-től gyökeresen megváltozik, ami természetesen a BLSE-t sem hagyja érintetlenül. Január elsejétől a Mercedes Kecskeméti Labdarúgó Akadémia Alközpontjaként dolgozunk tovább. Végül a délutánhoz jó szórakozást, a közelgő ünnepekhez boldogságot, a 2017-es évre további sportsikereket kívánt!

Az elnöki köszöntőt követően Dancsa Bálint önkormányzati képviselő, kulturális, ifjúsági, sport és nemzetiségi ügyek felügyeletéért felelős tanácsnok osztotta meg ünnepi gondolat a jelenlévőkkel. Elmondta, Baja számára érték a BLSE, amit lehetőségeihez mérten természetesen anyagilag is támogat. Gratulált az elért eredményekhez, és ígéretet tett arra, hogy egyesületünk a jövőben is számíthat az önkormányzatra.

A beszédek után meghívott vendégeink, az Első Magyar Freestyle Foci SE labdazsonglőrei vették át a szót és a program irányítását. A Lipták Zoltán, Tarcsi Bálint és Hajagos Máté által alkotott trió másfél órán keresztül varázsolta el trükkjeivel a BLSE focistáit. Rövid bemutató után tanár urakká léptek elő, és trükköket tanítottak játékosainkkal. Volt itt minden: kis kör, világ kör, tarkóra tett labda, dekázó verseny. Utóbbit Varga István nyerte és vehette át az első helyért járó labdát. A program a három versenyző által bemutatott zenés freestyle show-val zárult. Köszönjük szépen! Képeink:

A zsonglőrök után piros ruhában, fehér szakállal megérkezett a Mikulás, zsákjában, egészen pontosan dobozaiban minden jóval. A kicsik névre szóló kulacsot, míg a nagyobbak utazó pólót kaptak ajándékba.

Hagyományainknak megfelelően és Baja Város Önkormányzatának támogatása jóvoltából ettől az évtől is két hatalmas, BLSE logóval díszített tortával búcsúztunk.

A sikerek kovácsai, vagyis edzőink is összeálltak egy csoportkép erejéig:

Állnak balról: Viszmeg Balázs, Csengő Lajos, Koch Tamás, Éber Erik, Evanics Zoltán.

Guggolnak balról: Éber Előd, Onódi Tamás, Nagy Előd, Csengő Tamás, Nébl Martin, Vass János.

Boldog karácsonyt és sportsikerekben gazdag 2017-es évet kívánunk a  Bajai Labdarúgós Sportegyesület nagy családja minden tagjának!

További fényképek rendezvényünkről a BLSE Facebook oldalán:

https://www.facebook.com/Bajai-Labdarúgó-Sportegyesület-1565465463673557/?ref=aymt_homepage_panel