2024. április 27. (szombat) Zita

U-8

2013. 09. 25. 16:43:55

Az első két forduló

Rövid beszámoló az első két meccsről 

Az U8-as csapatunk számára is megkezdődött a bajnokság. Az idei évben az egy évvel idősebbek (U9) bajnokságában indulnak a 8 éveseink.

Kispályáról át kell nekik állni a 20x40-es pályaméretre és a 2x3-as kapukra is. A 4x15 perces játékidő elég sok nekik, a kapus személye is egy új, ismeretlen poszt számukra. Szeptember 8-án a BLSE U9-es korosztálya ellen kezdtek a kicsik és 16:1-es vereséget szenvedtek a fizikálisan erősebb U9-es csapatunktól. Nagy örömmel és elszántsággal kezdték életük első bajnoki meccsüket a gyerekek, ami meglepte a nagyokat és így szorossá tették az első negyedet. A jó kapusteljesítménynek is köszönhető, hogy csak 1 gólt kaptak az első negyedben. A mérkőzés hátralévő részében kijött a fizikai fölény és szép lassan elfáradtak a kicsik. Ebből persze jött a sok hiba is, és végül megérdemelten győzött az U9-es csapat.

Az eredmény ellenére elégedett vagyok a csapat teljesítményével, mert jól reagáltak a gyerekek a számukra jelentős változásokra. Hozzáállásból, küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak és sok dicséretet kaptak még az ellenfél szüleitől is, amit külön köszönünk!

Játékosok: Gregus Barnabás, Pohankovics Keve, Knapig Olivér, Berger Viktor, Kiss Kornél, Takács Kristóf, Kincse Levente, Kovács Félix, Nagy Olivér Beszámoló U-8

U8-as csapatunk szeptember 14-én Kiskőrösre utazott a bajnokság 2. fordulójában.

Itt is idősebb, U9-es ellenfél várt ránk. Az első fordulóban tapasztalt hiányosságokat edzéseken próbáltuk gyakorolni, aminek meg is lett az eredménye! Jó játékkal 6:3-ra nyertünk és tetszetős gólokat rúgtunk.

Kapusunk újra jól teljesített és ehhez párosult egy kemény, határozott védekezés, aminek köszönhetően a fizikálisan erősebb ellenfelünk nem tudott fölénk kerekedni.

Góllövők: Kiss Kornél 1, Pohankovics Keve 1, Takács Kristóf 2, Nagy Olivér 2

Játékosok: Schmidt Szabolcs, Majoros Máté, Szűcs Bence, Kincse Levente, Takács Kristóf, Nagy Olivér, Pohankovics Keve, Kiss Kornél, Greguss Barnabás

A következő fordulóban 09.22-én hazai pályán fogadjuk a Paks csapatát.

Hajrá U8!!!