2024. április 27. (szombat) Zita

U-8

2013. 03. 19. 9:01:01

Szavazzon Ön is!

BLSE U8 csapata nevezett a „Magyarország legnépszerűbb Focicsapata” versenyre a Facebook közösségi portálon. A játék: 2013. február 20-tól – 2013. március 31-ig tart!

A legtöbb szavazatot kapó csapat nyereménye:

- Az ország legnépszerűbb Foci csapata cím

- 100.000 Ft értékű Nike SportSale ajándékcsomag

A BLSE utánpótlás csapataiból több korosztály nevezett a versenyre, de sajnos csak 1 csapat lehet a cím nyertese. Mivel eddig csak a BLSE U8 csapata tudott annyi szavazatot összegyűjteni, hogy az élmezőnyben van, így sajnos már csak ennek az egy bajai csapatnak van esélye nyerni. Eljött az idő, hogy összefogjanak a focit szerető bajaiak és a kistérségben élők, hogy legalább egy bajai csapatot hozzásegítsenek a „Magyarország legnépszerűbb Focicsapata” cím elnyeréséhez, ezzel öregbítve a BLSE jó hírnevét.

Tisztelettel kérjük a szurkolókat, a rajongók széles táborát, hogy szavazzanak a BLSE U8 utánpótlás csapatára, ahonnan – reményeink szerint – kikerülhetnek a majdani nagycsapat játékosai. Minden eddigi szavazónak nagyon megköszönjük a segítségét, mert szavazataikkal ismét első helyre került a "BLSE U8" csapata, de hogy ezt meg tudjuk tartani még több szavazatra lesz szükség.

Kérjük, hogy levelünket mindenki ossza, meg és aki még nem szavazott az kérjük, szépen tegye meg. A "kis focistáknak" nagy örömet tudnátok szerezni.

ITT LEHET SZAVAZNI a BLSE U8-RA:

http://www.facebook.com/WeLoveFoci?sk=app_257619821039647

NEM ELÉG LIKE-OLNI, A KÉPRE KELL SZAVAZNI!!

Szavazás menete:

TELEPÍTENI AZ ALKALMAZÁST, Like-olni az oldalt,a legnépszerűbb csapatok között kiválasztani a BLSE U8 csapatát, rákattintani a képre és utána a kép feletti "szavazok" feliratra.

Köszönjük szépen mindenkinek a segítséget!

BLSE U8 gyerekek és szülők és Kurucz János edző