2024. április 27. (szombat) Zita

Hírek

2015. 11. 13. 8:39:44

Megalakult a Bajai Sportszervezetek Szövetsége

Tizennégy bajai sportegyesület képviselőjének jelenlétében november elején megalakult a Bajai Sportszervezetek Szövetsége. Borbély Miklós (Mogyi SE) lett az elnök, míg Bartos Nándor (Bajai Spartacus), Búcsú Lajos (Bajai Labdarúgó SE), Kovács Dénes (Mogyi Bajai Judo Club) és Nagypál Gábor (Bajai Női Kosárlabda Klub) az alelnökök.

A Bajai Sportszervezetek Szövetsége céljai közé tartozik – többek között – a szövetségbe lépett sportszervezetek munkájának segítése, a sportszervezetek közös érdekeinek való képviselése, a sportszervezetek és a köznevelési intézmények jó kapcsolatának kiépítése és ápolása, az együttműködés a gyermekek toborzásában, a kiemelkedő eredményeket elérő és a legtehetségesebb sportolók elismerése és támogatása, valamint a szövetség által szervezett városi, országos, nemzetközi szintű eseményeken, illetve különféle kiadványokon keresztül Bajának, a város sportjának elismertetése és népszerűsítése.

Természetesen az alakuló ülésen a magukat nem képviselő bajai sportegyesületeknek bármikor lehetőségük van a csatlakozásra.

forrás: www.bacskaisport.hu