2024. április 27. (szombat) Zita

Hírek

2016. 12. 20. 10:05:15

Átadtuk az ajándékokat

Mint arról már beszámoltunk honlapunkon, a Bajai LSE idén is részt vett a Bajai Televízió Jótékonysági Karácsony elnevezésű adománygyűjtési akciójában. December 19-én este adtuk át az ajándékokat az Ambrus családnak. Részletek:

A több hete tartó gyűjtés eredménye:

Tartós élelmiszer: tej, szalámi, sajt, tészta, liszt, étolaj. Édességek: csoki, szaloncukor, nápolyi.

A Júlia Malom jóvoltából zsákos liszt

Fociegyesület lévén természetesen labda, focicipő, sportruházat sem hiányozhatott az adományok sorából

Rengeteg ruha gyűlt össze

Az Ambrus családhoz B. Szabó Lászlóné és Fekete Szabolcs atya, a Józsefvárosi Plébánia Karitász vezetői társaságában érkeztünk. A Bajai Labdarúgó Sportegyesületet Búcsú Lajos elnök, Zomborcsevics Mátyás szakmai igazgató és Wágner Bernadett, lánycsapatunk kiváló játékosa képviselte. Búcsú Lajos elnök elmondta érkezésünk célját, átadta az ajándékokat, és egyesületünk nevében áldott ünnepeket kívánt az Ambrus család tagjainak. A megható pillantokban először Fekete Szabolcs atya, majd a család nevében Erika asszony mondott köszönetet az összegyűjtött ajándékokért.

A család legfiatalabb tagja, Barnabás, hamarosan a BLSE igazolt labdarúgója lesz!

Végül egy közös fotó elkészülte után búcsúztunk

Köszönet a Bajai Televíziónak, egyesületünk támogatóinak - a Bácskatej Kft-nek, a Júlia Malomnak, a Márton Kft-nek, Kovács Józsefné tésztaüzemének -, és természetesen a BLSE Nagy Családjának az adoményokért!

Fiedler Antal