2024. április 27. (szombat) Zita

U-15

2013. 02. 10. 19:21:52

Edzőmérkőzés Szekszárdon

A vereség ellenére biztató jelek

 

Az első félidő a Fehér-Könyves, Weiner, Urlauber, Hercz-Csontos, Czikora-Baladin, Gulyás,Varga-Margit összálításban kezdtük.

Az első percekben letámadtuk ellenfelünket, akik így nehezen tudtak támadást építeni.A félidő közepén volt egy jó tíz perces üresjáratunk, meg is lett az eredménye, három gólos hátrányba kerültünk. Ezután jókora lesről kaptunk még egyet így 0:4-el vonulhattunk szünetre.

A második félidőre Freindlich-Könyves, Weiner, Urlauber (Búcsú), Hercz (Gyurkits) Czikora - Gulyás, Sőreg, Szádeczky, Bak-Varga csapattal futottunk ki. A második játékrészt 1:1-re hoztuk le. Gólunkat Varga Örs passzából, Gulyás Gergő szerezte nagyon szép kontratámadás végén.

Nem kaptunk meg egy nyilvánvaló tizenegyest, Czikorát állították meg szabálytalanul a büntetőterületen belül.

Összességében felemás érzéseim vannak. A hozzáállással elégedett voltam, az első félidőben elkövettünk néhány bosszantó helyezkedési hibát, a második játékrészben viszont több biztató jelet is láttam.

Jól sikerült a két új játékosunk, Szádeczky Zalán és Sőreg Dávid bemutatkozása, mindketten ügyesen mozogtak és erősségei lehetnek a csapatnak.

Nagy Előd