2024. április 27. (szombat) Zita

Hírek

2016. 12. 12. 9:52:35

Jótékony Karácsony

A Bajai labdarúgó Sportegyesület idén is részt vesz a Bajai televízió által szervezett Jótékony Karácsony nevű adománygyűjtési akcióban. A tavalyi gyűjtéshez hasonlóan, idén is egyesületünk Czirfusz utca 4-ben található irodájába várjuk az adományokat, december 16-áig Részletek:

A Bajai Televízió tavaly rendezett először néhány sportegyesülettel közösen jótékonysági gyűjtést családoknak. Minden egyesület kapott egy családot, és nekik gyűjtött, amit tudott. Mi is gyűjtöttünk. Volt élelmiszer, sportfelszerelés, pénz… vagyis bármi jó, ami segíthet egy szegény sorsú család életének megkönnyítésében! Ruhanemű, élelmiszer, készpénz és bármi segítség jól jöhet! Idén folytatódik ez a hagyomány. Tisztelettel arra kérünk mindenkit, akihez eljut ez az információ, segítsen, ahogy tud! Néhány nap áll csak rendelkezésünkre, tehát gyors összefogásra van szükség!

Amit a családról tudni kell: A 2 szülő négy gyermeket nevel, a fiúk 14 és 17 évesek, a lányok 16 és 18. A 14 éves fiú gyermek futballista szeretne lenni, 166 cm magas és 41-es a lába. Ezen felül pedig valamennyi gyermek nagyon örülne sálnak, sapkának, kesztyűnek, meleg öltözetnek.

Várjuk a felajánlásokat a Czirfusz utca 4-ben!