2024. április 27. (szombat) Zita

November 17-én, vasárnap Budapesten a Vasas Fáy utcai sportcentrumában vettünk részt az U11-es korosztályunkkal a PÉKPONT Kupán. 11 csapat mérte össze tudását a műfüves csarnokban. Csapatunknak remek játékkal és nagy küzdelemben sikerült megszereznie az első helyet, amiért minden játékost elismerés illet meg. A mezőny erősségét jelzi, hogy az Újpesti TE korosztályos csapata még a dobogóra sem fért fel. Két csoportban zajlottak a küzdelmek, a „B” csoportból az első helyen jutottunk tovább.

Eredmények:

Bajai LSE- BAGázs FC          6-2

                   Budafok                5-1

                   II. kerület             1-0

                   Baráti Bőrlabda    1-1

                   Kelen FC              4-0

Az elődöntőben a Hegyvidék FC csapatát izgalmas márkőzésen 4-2-re sikerült legyőznünk. A döntőben a II. kerület csapata ellen fordulatos és közönségszórakoztató mérkőzésen 3-2-re bizonyultunk jobbnak.

A csapat tagjai:

Bányai Dániel, Bognár Barnabás, Fehér Zalán, Gregus Benedek, Hornyák Dávid , Lóki Tamás, Luspay Balázs, Molnár Dorián, Ribár Milán, Roncsák Martin, Tóth Péter. Varga Balázs.

A torna legjobb játékosának Varga Balázst választották meg, de a többiek is megérdemelten lehetnek büszkék a mutatott teljesítményükre!