2024. április 27. (szombat) Zita

U-9

2012. 03. 12. 14:00:34

Bronzérem a KEBPRO Kupán

Csak mi tudtuk legyőzni az első helyezett csapatot!


2012. február 12-én Kiskunhalason jártunk, a II. KEBRO Kupára kaptunk meghívást. Rajtunk kívül a házigazda Szilády RFC 1. és 2. csapata, a Kalocsai Méhecskék, a Kiskunmajsa, a Kiskőrös Petőfi FS és a Kecskeméti UFC vett részt.
Sajnos a torna előtt megbetegedett az egyetlen kapusunk, Martin, így végig mezőnyjátékosok védtek, egy meccsen Dorián, kettőn Flóri volt a kapus.
Mivel a KHTK az utolsó pillanatban visszamondta a szereplést, ezért a hét csapatot egy hármas és egy négyes csoportba osztották. Mi a Kalocsával és a házigazda Kiskunhalasi Szilády RFC 1. csapatával kerültünk egy csoportba.

BLSE - Kalocsai Méhecskék  0:1
Az első meccset a Kalocsával játszottuk. Valószínűleg a korán kelés miatt a meccs elejét átaludtuk, álmosan, sok hibával játszottuk. Kaptunk egy gólt és hiába hajtottunk, a jól védekező kalocsai csapatnak nem tudtunk gólt lőni.

BLSE - Szilády RFC 1.  2:1  (Góllövők: Goretich G., Ribár M.)
A házigazdákkal jó meccset játszottunk. Az eredmény nem tükrözi az erőviszonyokat, végig nagy fölényben játszottunk, több góllal is nyerhettünk volna.

A Szilády RFC 3:0-ra megverte a Kalocsát, így a körbeverés miatt a gólarány döntött, mely a Sziládynak kedvezett, a csoportunkban másodikok lettünk.
A szervezés furcsasága miatt (nem volt keresztbejátszás a csoportelsők és másodikak között) már csak a bronzéremért játszhattunk a másik csoport második helyezettével.

A 3. helyért:
BLSE - Kiskunmajsa 2:1 (Góllövők: Goretich G., Ribár M.)
Védelmi hibából már az első percben gólt kaptunk, de ezután a fiúk mindent beleadtak és előbb kiegyenlítettünk, majd a győzelmet is megszereztük.

A döntőt a Kiskunhalasi Szilády RFC és a Kiskőrösi Petőfi FS játszotta, 1:1 után hetesekkel a hazaiak győztek. A kupagyőztest csak mi tudtuk legyőzni!

A torna válogatottjába csapatunkból beválasztották Bognár Barnabást.

Gratulálunk a srácoknak!

 

                                                                                                                 Koch Tamás, P.T.

 

 

Képek a tornáról:

A Csapat  (állnak: Koch Tamás edző, Goretich Gergő, Molnár Dorián, Trencsák Roland, Ribár Milán, guggolnak: Pálmai Flórián, Bognár Barnabás, Hornyák Dávid, Szécsi Patrik)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eredményhirdetésre várva:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ismerkedés az ellenfél hölgytagjával:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ereményhirdetés 1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eredményhirdetés 2.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flóri felemeli a Kupát:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A torna válogatottja (jobb szélen Bognár Barnabás a BLSE-ből)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kupa és az érem: