2024. április 27. (szombat) Zita

Hírek

2017. 12. 14. 18:30:13

Fogjunk össze!

A Bajai Televízió által meghirdetett „Jótékony Karácsony” nevű kezdeményezés keretében idén is alkalom nyílik arra, hogy a Bajai LSE egy, a Karitász munkatársai által kiválasztott rászoruló családot támogasson.

A szülők négy gyermeket nevelnek. Két lányuk 5 és 18, míg két fiuk 6 és 15 éves. A Jézuskának írt listájuk élén egy mikrohullámú és egy olajsütő áll. Ezért a két felajánlásért különösen hálásak lennének! Természetesen mi is nagy köszönetet mondanánk érte, ha valaki ebben segíteni tudna!

Az elmúlt évekhez hasonlóan, most is elsősorban tartós élelmiszert – lisztet, cukrot, konzervet, étolajat, tésztát – gyűjtünk, de bizonyára mindennek örülnek, ami hasznos.

Az adományokat a korosztályos edzők várják. Aki személyesen szeretné megtenni felajánlását, a BLSE irodájában (Baja, Czirfusz Ferenc utca 4.) megteheti. Határidő: 2017. december 18. kedd 16 óra. Telefonon és e-mailben is elérhetőek vagyunk ezért a jótékony célért is: 20/488-8505, iroda@blse.hu, blse@blse.hu.

Megtisztelő segítségeteket előre is nagyon szépen köszönjük! Fogjunk össze, mutassuk meg, hogy a BLSE nagy családja képes széppé tenni a közelgő ünnepet rászoruló emberek számára!