2024. április 27. (szombat) Zita

U-12

2015. 02. 23. 15:57:03

Novák Dezső Emléktorna

Tapololcán az I. Novák Dezső Emléktornán szerepeltünk az U13-as korosztályban. Azok az egyesületek kaptak meghívást, ahol korábban az olimpiai bajnok labdarúgó játékosként vagy edzőként tevékenykedett.

A rangos eseményen jó csapatok ellen játszahattak a gyerekek. A hét csapatot két csoportba osztották, mi a négyesbe kerültünk. Remekül helytálltunk, annak ellenér, hogy a csapat zömét egy évvel fiatalabb játékosaink alkották és a több mérkőzést csere nélkül játszottuk végig, mivel többen is megsérültek. A csoportot megnyertük, az elődöntőben a Fradi ellen a rendes játékidőben döntetlenre végeztünk. Sajnos a hetesekben nem volt szerencsénk és így a bronzmérkőzés maradt. Végül a negyedik helyet szereztük meg.

Eredmények:

Bajai LSE- Haladás VSE 1-0 (gól: Bányai D); Tapolca 4-0 (Bányai D 2, Ribár M, Gyurkity G); Szeged 1-1 (Bányai D); FTC 0-0 hetesekkel 0-2; Szeged 0-3 A csapat tagjai: Sztruhák Kristóf, Luspay Balázs, Varga Balázs, Fehér Zalán, Gyurkity Gergő , Ribár Milán, Varga István, Bányai Dániel Gratulálunk a fiúknak a helytállásért!

Képek: http://www.tempofradi.hu/i-novak-dezso-utanpotlas-torna