2024. április 27. (szombat) Zita

U-19

2013. 02. 18. 8:23:44

Győzelem Fehérváron

2013. február 16-án, szombaton, Székesfehérváron jártunk négy korosztályunkkal, felkészülési mérkőzéseket játszottunk a Videoton FC korosztályos csapataival.

Amikor megérkeztünk tátva maradt a szánk a létesítmények láttán. A csapatoknak kettő nagy műfüves edzőpálya, egy fedett műfüves csarnok és négy kiváló füves edzőpálya áll rendelkezésükre.

Az U-19-es csapatunk a Vidi U-18-as kiemelt bajnokságában az előkelő negyedik helyen álló csapatával mérkőzött meg. A bajai fiúk lehengerlő játékkal és kiváló teljesítménnyel 2:0 első félidő után 4:0-ra diadalmaskodtak.

A csapat az egész mérkőzésen teljes letámadást játszott, az ellenfélnek nem nagyon engedte a kezdeményezést, ez látszott a játékán is. A hazaiak nagyon meglepődtek a bajai csapat látványos, agresszív letámadáson alapuló játékán.

Csapat: Tomik Nikolasz /Balázs Bálint/, Orsós Csaba /Bohos Tamás/, Csontos Martin, Rónai Antal, Kreisz Zoltán, Szávuj Miklós, Pump Szabolcs /Hegyi Richárd/, Sibinger Dávid, Bedzsula Gorán /Farkas Krisztián/, Varga Stefano /Nkubito Dávid/, Balázs Dávid

Gólszerzők: Sibinger Dávid, Balázs Dávid, Nkubito Dávid, Rónai Antal

A mérkőzést végig látva, szép jövő előtt állnak a fiúk, lehet rájuk építeni az elkövetkezendő időszakban.