2024. április 27. (szombat) Zita

Hírek

2016. 04. 14. 18:49:42

Újabb siker kapujában a futsalosaink!

Mint arról már beszámoltunk, a BLSE U13-as futsal csapata megnyerte a megyei döntőt. Ahhoz, hogy a május 14-15-én megrendezésre kerülő, körmérkőzéses rendszerű Országos Középdöntőbe jussanak a fiúk, oda-visszavágós, kuparendszerű mérkőzést kell vívniuk a Csongrád megyei győztes szegedi, Junior Sport Kft. csapatával. A párharc első összecsapására 2016. április 18-án, hétfőn 16 órakor kerül sor, az MNÁMK Sportcsarnokában. További részletek:

A futsal torna lebonyolítási rendjéről azt kell tudni, hogy a nyolc keleti régió győztesei páronként játszanak egymás ellen kuparendszerben. A négy győztes bekerül az Országos Középdöntőbe, ahol körmérkőzéssel folytatódik a küzdelem. Innen két együttes jut az Országos Döntőbe. Ugyanez a szisztéma a nyugati országrészben is, így végül négy csapattal kialakul az Országos Döntő, vagyis a Final Four mezőnye. Erre a tornára május 21-22-én kerül sor. Reméljük, mi is ott lehetünk!

Segítsük azzal az U13-as futsalosainkat, hogy 2016. április 18-án, hétfőn, 16 órakor együtt szurkolunk nekik az MNÁMK Sportcsarnokában! Buzdítsuk a srácokat, legyünk ott minél többen, hiszen páratlan siker kapujában áll U13-as futsal csapatunk! Arra kérjük korosztályos csapatainkat, hogy mindannyian jöjjenek el a mérkőzésre! Az erre a napra tervezett edzések ezért elmaradnak!

Találkozunk 2016. április 18-án, hétfőn 16 órakor, az MNÁMNK Sportcsarnokában! Hajrá BLSE U13!