2024. április 27. (szombat) Zita

Hírek

2016. 10. 21. 8:14:20

Neves vendég a BLSE rendezvényén!

2016. október 19-én Vojtekovszki Csaba, az OTP Bank Bozsik-program egyesületi vezetője tartott előadást a egyesületünk Szakmai Nap című rendezvényén.

A Bajai Televízió összefoglalója: https://www.youtube.com/watch?v=kHpq-AKrXrs

Képes beszámoló:

Bajai Labdarúgó Sportegyesület Szakmai Nap 2016. október 19.

A Bajai Labdarúgó Sportegyesület Szakami Nap című rendezvényén Búcsú Lajos, egyesületünk elnöke köszöntötte a meghívott vendégeket.

Megtisztelt bennünket jelenlétével Vojtekovszki Csaba, az MLSZ OTP Bank Bozsik-program egyesületi vezetője és Simon Antal, az MLSZ munkatársa. Képünkön balról jobbra: Búcsú Lajos, Vojtekovszki Csaba, Evanics Zoltán és Simon Antal.

Nagy örömünkre a Ferencvárosi TC részéről Keller József, a zöld-fehérek utánpótlás szakmai igazgatója és Bajor László az U6-U9-es csapatok koordinátora tett eleget meghívásunknak

Ott volt - balról jobbra - Szádeczky Attila szerkesztő, Dancsa Bálint, önkormányzati képviselő, Baja Város Önkormányzat kulturális, köznevelési, ifjúsági, sport és nemzetiségi ügyek felügyeletéért felelős tanácsnoka és Havasi Ádám, Baja Város Polgármesteri Hivatal ifjúsági- és sport ügyintézője 

Körünkben üdvözölhettük a környékbeli partneregyesületeink vezetőit 

Természetesen a BLSE vezetői és edzői is  jelen voltak

Az elnöki köszöntő után a Bajai Labdarúgó Sportegyesület szakmai vezetője, Vass János tartott részletes előadást a BLSE szakmai programjáról, céljairól. Ismertette a különböző utánpótlás korosztályok számára kidolgozott képzési rendszert. Kiemelte az egyéni képzések fontosságát és egyesületünkön belüli lehetőségeit. Tájékoztatta a hallgatóságot arról, hogy a BLSE milyen együttműködési megállapodásokat kötött a környező településekkel és arra bíztatta a jelenlévő szakembereket, cseréljenek telefonszámokat, egyeztessenek időpontokat edzőmérkőzésekről, tornákról, közös edzésekről.

Rövid szünet után Vojtekovszki Csaba, az MLSZ OTP Bank Bozsik-program egyesületi vezetője előadása következett. Elmondta, hogy a program nem más, minte egy nagy toborzó, ahol nem az eredmény számít, hanem az, hogy minden gyermek játéklehetőséghez jusson. A kezdeti 30 ezer igazolt apróság mára már több mint 70 ezerre nőtt, ez is mutatja a program népszerűségét. Az egész országban kiválóan működő hálózatról van szó, amely egész Európában példaértékű.
Vojtekovszki Csaba előadásában több ábra bemutatásával vázolta a rendszer szervezeti és szerkezeti felépítését. Számunkra ez azért volt fontos, mert az előadó által bemutatott egyik ábrán a Bajai LSE a Kecskeméti Labdarúgó Akadémia alközpontjaként szerepelt.
Természetesen szó esett a programmal kapcsolatos aktualitásokról, újdonságokról, amelyek bevezetése 2017. január elsejétől várható. A minden részletre kiterjedt előadás végén Vojtekovszki Csaba válaszolt a jelenlévők kérdéseire.
A kiváló hangulatú szakmai fórum mi mással is zárulhatott volna, mint a hamisítatlan bajai halászlé melletti kötetlen beszélgetéssel.
További fényképek, egyesületünk Facebook oldalán:
https://www.facebook.com/Bajai-Labdarúgó-Sportegyesület-1565465463673557/?ref=aymt_homepage_panel