2024. április 27. (szombat) Zita

Hírek

2016. 02. 28. 17:26:51

Szombat délutáni focifieszta

Február 27-én, szombaton délután a Türr István Sportcsarnok adott otthont a Schieber Pincészet BLSE utánpótlás focidélutánjának. Volt itt minden: fociztak kicsik-nagyok, fiúk-lányok. Jákob Zoltán, a Crystal Nails tulajdonosa, egyesületünk főszponzora  átadott minden játékosnak egy-egy sporttáskát a következő tartalommal: széldzseki, mez alsó-felső, melegítő alsó-felső, sapka, sportszár. A napot pizzaszelet zárta. Képek:

Az U6 és az U7 kezdett egymás ellen, majd az U8 és az U9 vívott nagy csatát. A harmadik meccs U10 kontra U12 szereposztásban zajlott, mindhárom alkalommal Zomborcsevics Mátyás játékvezetése mellett.

A mérkőzések sorát egy rendhagyó összecsapás zárta. A Schieber Pincészet BLSE felnőtt női csapata az egyesület vezetőiből, edzőiből, és természetesen főszponzorából álló alakulat ellen mérkőzött. Az eredmény 5:2 a hölgyek javára.

Jákob Zoltán, a Jacobs Holding Zrt. egyszemélyes tulajdonos-vezérigazgatója, a cégcsoport szépségipari- és ingatlanberuházói leányvállalatainak irányítója, számos nemzetközi szépségipari brand - Crystal Nails, LuXLash, Elite Körmösakadémia - megalkotója, termékfejlesztő mérnöke, a Bajai III. Béla Gimnázium egykori tanulója, a Schieber Pincészet BLSE főszponzora átadja a sporttáskákat egyesületünk játékosainak. Köszönjük a támogatást Zoli!

Jákob Zoltán és a Schieber Pincészet BLSE felnőtt női csapata, Éber Erik edzővel

További fényképek:

https://www.facebook.com/Bajai-Labdarúgó-Sportegyesület-1565465463673557/

Nagyon szépen köszönjük a Szent László ÁMK-nak, hogy rendelkezésünkre bocsátotta a sportcsarnokot!