2024. április 27. (szombat) Zita

Hírek

2016. 08. 13. 23:13:40

Gólzáporos győzelem

Bajai LSE - Kecel FC 6:2

A hazai gólokbon Nagy Előd (3), Nébl Martin (2) és Szádeczky Zalán osztozott. További részletek:

A mérkőzés jegyzőkönyve:

http://adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jegyzokonyv_nez.asp?p_merk_id=1146731

Aki picit késett, két gólról is lemaradt. Nébl Martin két perccel a kezdés után tizenegyesből talált az ellenfél hálójába, amit Nagy a negyedik percben kiegyenlített. Kicsivel a félidő fele után büntetőből vezetést szerzett a vendég csapat, amit aztán egy perc múlva Szádeczky egalizált. A Kecel gólját megelőzően szabálytalankodó Patait kiállította a játékvezető. A szikrázóan kemény, helyenként durva első játékrész derekán, Nagy Előd szép gólja után, már 3:2-t mutatott az eredményjelző. Ezzel vonultak öltözőbe a csapatok.

Aki azt gondolta, hogy a második 45 percben sportszerű, szép futballt fog látni, sajnos tévedett. Továbbra is a küzdelem dominált, igazi birkózós, szabálytalanságoktól hemzsegő mérkőzést kerekített ki a meccsből a két csapat. A játékvezető főszereplővé előlépve szinte számolatlanul osztotta ki a különböző színű lapokat. Előbb egy durva vendég szabálytalanság után Nébl Martin ismét tizenegyesből vette be a keceliek kapuját, majd két igazi "nagyelődös" gól következett, beállítva ezzel a 6:2-es végeredményt.

Az egész mérkőzés rendkívül ideges hangulatban zajlott. Túlzott feszültség uralkodott a pályán és a kispadokon is, miközben a foci mintha kicsit háttérbe szorult volna... Ezért talán maradjunk szigorúan és pozitívan a tényeknél: hat gólt szerezve megnyertük a szezonnyitót. Jövő vasárnap Kiskunhalason folytatjuk. Hajrá Baja!