2024. április 27. (szombat) Zita

Hírek

2017. 09. 18. 11:24:46

Kölyökliga U12, U10

U10-es és U12-es csapatunk is bemutatkozott a Kölyök Liga 2017/18-as küzdelmeiben. Az 1. fordulót szombaton Szekszárdon rendezték, ahol a Szekszárdi UFC a Tolna VFC és a Bajai LSE csapatai küzdöttek meg egymással.

Az U10-es csapatunk két magabiztos győzelemmel, 100%-os teljesítménnyel zárta a napot!

Szekszárdi UFC – Bajai LSE 2:5 (Gólszerzők: Mándity M. 2, Csipak Cs. 1, Fazekas M. 2,)

Tolna VFC – Bajai LSE 2:8 ( Gólszerzők: Nagy P. 1, Csipak Cs. 2, Szemesi Cs. 2, Mándity M. 2, Fazekas M. 1)

Az egymás után lejátszott 2x20 perces mérkőzéseken bátran, ötletesen és egyben eredményesen is fociztak a srácok. A szép gólok mellett láthattunk rengeteg jó megoldást, cseleket, párharcokat. Ez a csapatunk nyerte a 2016/17-es Kölyök Liga U9-es sorozatát. Ha továbbra is ilyen lelkesedéssel és szorgalommal dolgoznak, akkor idén is hasonló szép sikernek lehetnek a részesei! A csapat minden tagjának jár a dicséret!

Játékosok:

Burányi Barna, Szemesi Csongor, Barna Botond, Mándity Márkó, Csipak Csongor, Szedres Barna, Hegyi Hunor, Purger Bálint, Fazekas Misa, Nagy Patrik, Holka Gábor

Az U12-es csapatunk neve mellet egy győzelem és egy vereség áll az 1. forduló után.

Bajai LSE – Tolna VFC 3:1 (Gólszerzők: Kovács F. 2, Kiss K. 1)

Szekszárdi UFC – Bajai LSE 5:0

Ez volt az első alkalom, hogy a srácok megnövelt pályán (3/4 pálya) és hosszabb (2x25 perc) mérkőzéseket játszottak, ráadásul a két mérkőzés között csak 5 perc pihenőre volt idő. Ennek ellenére az első mérkőzésen nem látszott a csapaton, hogy idegen lenne számukra az új „környezet” kombinatívan, bátran és helyenként még látványosan is játszottak a srácok. A nagy küzdelem sokat kivett a csapatból, így a rövid szünet után lejátszott második mérkőzésen a Szekszárd csapata megérdemelten nyert. Akarásból és küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak a focistáink, mert egy pillanatig sem adták fel a küzdelmet. Ha a csapatra jellemző elszántság, kitartás és szorgalom továbbra is ilyen magas szinten marad, akkor a csapat tagjai a következő fordulókban sokszor fogják megörvendeztetni egymást és szüleiket jó játékukkal.

Játékosok:

Schmidt Szabolcs, Nagy Olivér, Matos Máté, Holka Bence, Takács Kristóf, Kiss Kornél, Kovács Félix, Pohankovics Keve, Szűcs Bence, Müller Dániel, Balogh Zoltán, Kincse Levente, András Kornél

Összességében mindkét korosztálynál elmondható, hogy a Kölyökliga versenysorozat kiválóan szolgálja a gyerekek fejlődését, hiszen a 10 forduló alatt sok kiváló csapat ellen, kiélezett mérkőzéseket játszhatnak, ezáltal rengeteg tapasztalattal és élménnyel gazdagodnak!

Felkészítő edzők: Csengő Tamás és Éber Előd

Folytatás két hét múlva!

2. forduló U10: 2017 szeptember 30. Kiskunhalas ( Szilády RFC, UTE, Bajai LSE)

2.forduló U12: 2017 október 1. Budapest ( UTE, FC Budapest, Bajai LSE)

HAJRÁ BLSE!!!