2024. április 27. (szombat) Zita

U-8

2013. 11. 21. 7:55:35

1. PÉKPONT Nemzetközi Utánpótlás Torna: II. hely

A BLSE U 8-as csapata is részt vett a Budapesten megrendezett 1. PÉKPONT Kupán. Erős mezőny jött össze és ezért nagyon kiegyensúlyozott, szoros meccseket vívtak a csapatok egymással. A megszokottól eltérően nem 4+1, hanem 5+1 ellen játszottunk 1x18 perces játékidővel.

Résztvevő csapatok:

1. IKARUSZ

2. BVSC

3. Kispest Honvéd

4. Ferencváros

5. Sárszentmiklós SE

6. Visegrád SE

7. BLSE

Eredmények:

BLSE – IKARUSZ 1 : 3 Gól: Nagy Olivér

BLSE – Sárszentlőrinc SE 1 : 0 Gól: Pohankovics Keve

BLSE - Kispest Honvéd 0 : 0

BLSE – BVSC 2 : 0 Gól: Pohankovics Keve, Nagy Olivér

BLSE – Ferencváros 2 : 0 Gól: Pohankovics Keve, Nagy

BLSE – Visegrád 3 : 0 Gól: Nagy Olivér, Pohankovics Keve 2

Jó erőfelmérő volt a csapatnak, hiszen olyan csapatokkal játszhattunk, akiket még nem ismertünk. Megtapasztalhattuk, hogy egy NB I-es Kispest, vagy egy Fradi hasonló korosztálya hol tart velünk szemben. Az első meccsen félénken, megilletődötten kezdtünk, de jó volt látni, hogy a többi meccsen már bátran, egymásért is küzdve játszottak a gyerekek.

Számomra külön öröm volt, hogy látva a többi csapatot is, mi voltunk a leginkább játszós, passzolós csapat! Ennek lett eredménye a II. hely!!

A kapuból a csapatot kitűnő védéseivel segítő Gregus Barnabás megérdemelten kapta meg a torna legjobb kapusának járó különdíjat.

Játékosok: Gregus Barnabás, Kiss Kornél, Schmidt Szabolcs, Pohankovics Keve, Takács Kristóf, Nagy Olivér, Kovács Félix, Kincse Levente, Majoros Máté, Berger Viktor, Szűcs Bence.

Szép volt fiúk!! Hajrá BLSE !! Hajrá U 8 !!