2024. április 27. (szombat) Zita

Hírek

2016. 11. 08. 17:31:32

Sikeres tornát rendeztünk!

A hétvégén egyesületünk rendezte az OTP Bank Bozsik-program alközponti tornáját, az U7-es és U9-es korosztályok részére. A szervezésről Herceg Ferenc, az MLSZ megyei koordinátora és Kovács József megyei alközpontvezető is elismerően nyilatkozott. További részletek:

A mintegy 150 gyermeket a Petőfi-szigeten várták a Grassroots-fesztivál állomásai. Vass János, a BLSE szakmai vezetője személyesen adta oda a nap kidolgozott forgatókönyvét az edzőknek. A minden részletre kiterjedő dokumentum nagyban segítette a tornán segédkező szakemberek munkáját. 99 százalékban meg is köszönték...

A Bajai Labdarúgó Sportegyesület saját eszközeit használta. A fesztivál zökkenőmentes lebonyolításáról Herceg Ferenc, az MLSZ megyei koordinátora és Kovács József, megyei alközpontvezető is elismerően nyilatkozott.

A 14 egyesület - köztük parntereink: Hajós, Sükösd, Nemesnádudvar - minden játékosa egy üveg vizet és egy csokit is kapott. Vass János, a BLSE szakmai vezetője elmondta, arra is fel voltak készülve, ha a csapatok maximális létszámmal - kb. 200 fő - érkeztek volna.

Köszönet a torna előtt és alatt végzett munkáért minden BLSE edzőnek!