2024. április 27. (szombat) Zita

Hírek

2016. 09. 02. 14:47:41

Hétvégi beharangozó

Szeptember első hétvégéjén nagypályás csapataink bajnoki mérkőzéseket játszanak, egy utánpótlás korosztályunk felkészülési tornán vesz részt. Bővebben:

U12-es csapatunk Tolnára utazik vasárnap, felkészülési tornára. Ellenfelei között szerepel Kaposvár, Dombóvár és Tolna hasonló korú csapata. A tornát a Kölyökliga mintájára, körmérkőzés-szerűen szervezik. Hajrá srácok!

U14 és U15-ös csapatunk Komlón lép pályára szombaton. Az egykori bányászváros gárdái ellen mit is kívánhatnánk mást, mint stílszerűen Jó szerencsét!

Legidősebb utánpótlás együtteseink hazai pályán a bonyhádiak két legénységét fogadják. Az U19 szombaton 10, míg az U17 szintén szombaton 12 órakor kezd a Vasváriban. Hajrá fiúk!

Felnőtt csapatunk vasárnap Bácsalmásra utazik. Evanics Zoltán edző arról tájékoztatta a blse.hu-t, hogy az elmúlt heti bajnokihoz hasonlóan sem sérülés, sem eltiltás nem gátolja abban, hogy a jelenlegi legjobb együttest küldje pályára. "Van törleszteni valónk, a kupában elszenvedett vereség miatt. Nyerni szeretnénk Bácsalmáson, bízom benne, hogy ez most sikerülni is fog! Ellenfelünk stabil csapat, jó meccsre, nagy küzdelemre számítok." - mondta a bajai szakvezető. A mérkőzés 16.30-kor kezdődik Bácsalmáson. Hajrá BLSE!