2024. április 29. (hétfõ) Péter

Hírek

2013. 03. 26. 10:18:15

Szerdán 14 órakor hólapátolás a Vasvári utcai pályán!

Tisztelt Bajai Sportbarátok! Kedves Szurkolóink!

Meg kell szabadítanunk a hótól a Vasvári utcai pályánkat! (A kép illusztráció.) Ezért arra kérünk minden sportbarátot, hogy hozzon hólapátot, és segítsen letakarítani a pályát! Forró teával várunk mindenkit! A segítséget előre is köszönjük!

 

Vasvári utcai labdarúgó pályánkat mintegy 25 cm-es hóréteg fedi, ami komolyan veszélyezteti a pénteki, Haladás elleni mérkőzésünket. Ahhoz, hogy esélyünk legyen meccset rendezni, le kell lapátolnunk a havat a játéktérről. Még így sem biztos, hogy pályára léphetünk, de a gyep minősége, és hosszú távú használhatósága szempontjából mindenképpen el kell távolítanunk a havat róla.

Ezért azzal a kéréssel fordulunk minden kedves sportbarátunkhoz, hogy segítsen letakarítani a pályát! A munkát szerdán 14 órakor kezdjük. Arra kérjük Önöket, hólapátot hozzanak magukkal! Segítségüket előre is köszönjük!

Múlt vasárnap a pécsiek hasonló probléma előtt álltak. Liga Kupa elődöntőre készültek a Videoton ellen, amikor ellepte pályájukat a hó. Ők is felhívást tettek közzé, és a szurkolói összefogás eredményeként mintegy ötvenen, néhány óra alatt megtisztították a játékteret.

Ha nekik sikerült, miért ne sikerülhetne nekünk is? Forró teával várjuk Önöket! Előre Bácska, hajrá Baja!

a BLSE vezetősége