2024. április 27. (szombat) Zita

Felnőtt

2015. 08. 17. 8:00:24

Győzelem a bajnoki rajton

Schieber Pincészet BLSE - Harta SE

3 - 2 (1 -1)

Játékosaink saját maguknak tették nehézzé azt a mérkőzést, amelyet több góllal is megnyerhettek volna.

Schieber Pincészet BLSE - Harta SE 3 - 2 (1 -1)

Vasvári Pál utca, 300 néző

Vezette: Kiss Anikó Tünde (Molnár, Borbélyi)

BLSE:Tóth, Viszmeg, Lógó, Princz, Csengő, Hernády D, Nébl, Velez, Farkas, Vágó, Sibalin (Weiner 46.) Edző: Evanics Zoltán

Harta: Bebők, Dénes, Varga, Bálint, Kiss, Vincze, Szabadi, Csehi, Megyesi (Schuckert 82.), Lázár, Rideg (Kiss 82.) Játékosedző: Bálint Milán

Gól: Hernády 39., 48., Lógó 63. ill. Lázár 16. Csehi 82. (11-esből)

Kiállítva: Princz 81

A ZTE ellenicsapatból sérülés miatt hiányzott Jenei és Sibinger. Más okból nem állt Evanics Zoltán vezetőedző rendelkezésére Aladics, Martalics és Sipos.

Ennek ellenére jól kezdtünk, több gólhelyzetet is kidolgoztunk. Jött azonban a "szokásos" hidegzuhany: az ellenfél egy gyors ellentámadásból megszerezte a vezetést. Farkas szerencsétlen tizenhatoson belüli kezezése után jogos tizenegyest ítélt a játékvezető, amelyet Kiss a kapu mellé lőtt, így az első félidő közepén szerencsére nem 0:2-t mutatott az eredményjelző. A folyamatosnak mondható bajai rohamok még a szünet előtt meghozták az egyenlítést: Csengő remek kiugratása után Hernády lőtt a hálóba.

A második játékrészt meggyőző játékkal kezdtük, ennek eredményeként előbb újra Hernády, majd Lógó szerzett gólt. A mérkőzés végére azonban fegyelmezetlenségek sorozatát produkálva újabb büntetőhöz juttattuk az ellenfelet, amit ezúttal Csehi értékesített is.

Összességében ideges hangulatú, nem szép focit hozó nyitányon vagyunk túl. A jövő heti, Tiszakécske elleni idegenbeli mérkőzésre elsősorban mentálisan kell felkészülni. Ahhoz, hogy sikerrel szerepeljünk, nagyobb alázatra, több fegyelemre és koncentrációra lesz szükség!