2024. április 27. (szombat) Zita

Felnőtt

2015. 09. 13. 17:32:46

Második figyelmeztetés...

Schieber Pincészet BLSE - Kiskőrös LC 0:3

A meccs rövid tanulsága: támadás nélkül nincs helyzet, helyzet nélkül nincs gól.

Schieber Pincészet BLSE - Kiskőrös LC 0:3

Schieber Pincészet BLSE: Tóth, Lógó, Csengő, Hernády, Nébl, Sibalin (Velez), Sipos, Vágó (Viszmeg), Sibinger, Princz, Aladics (Farkas). Vezetőedző: Evanics Zoltán

Szépen előkészített pálya, gyönyörű idő, szép számú nézősereg, megfelelő felkészülés, egyszóval minden feltétel adott volt szombaton délután ahhoz, hogy a bajai csapat jó mérkőzésen legyőzze a kiskőrösieket.

Arra még a vendégeket szép számban elkísérő szurkolók sem számítottak, hogy 29 perc játék után 0:2-t mutat az eredményjelző. Védelmünk egyik esetben sem állt a helyzet magaslatán. Szünet után úgy tűnt, egy picit magasabb sebességi fokozatba kapcsoltak játékosaink, de a 73. percben megszerzett harmadik vendéggól után egyértelműen megmutatkozott: a hazai csapat ma mélyen tudása alatt teljesít.

Amit láthattunk, inkább hasonlított szenvedésre, mint kreatív, ötletgazdag focira. Támadást szinte nem vezettünk, játékosaink mezőnybirkózást mutattak be. Eladott labdák, hibás passzok, tanácstalanság jellemezte a társaságot.

A tiszakécskei vereség után azt mondtuk: súlyos a hat kapott gól, de idegenben  megtörténhet az ilyesmi a mezőnyből kimagasló ellenféllel szemben. A mostani vereségre, lélektelen játékra viszont nincs magyarázat. Marad a bocsánatkérés a kitartó szurkolók felé: bocsánat.