2018. április 27. (péntek) Zita

Hírek

2011.10.18. 9:40:56

Az SZTK-hoz utazunk!

Szerdán bepótoljuk az elmaradt bajnokit.

A Szigetszentmiklósi TK-Erima - BLSE-Kalo-MÉH bajnokit eredetileg a második fordulóban játszották volna le a felek, azonban a mi kérésünkre akkor elhalasztották a mérkőzést. A két csapat szerdán 14:30-tól pótolja be a 90 percet.

A csapatunk a Kozármisleny elleni hazai vereséget követően készül az összecsapásra, ami nem ígérkezik egyszerű feladatnak. Egyrészt Várhidi Péter együttese masszív, jó csapatot alkot, tele volt élvonalbeli játékosokkal, másrészt a szigetszentmiklósi gárda műfüvön játsza a hazai mérkőzéseit, ami szintén furcsa lehet a mieink számára.

A két csapat az előző szezonban két alkalommal találkozott és a BLSE veretlen maradt a miklósiakkal szemben. A Vasváriban ősszel 3-1-re nyertünk Balázs, Kormos és Fröhlich góljaival, míg tavasszal idegenben 0-0-ás döntetlenre végeztünk.

Az idei pontvadászatban mindkét csapat hullámzó teljesítményt nyújt. A BLSE nyolc mérkőzésen négy győzelmet, egy döntetlent és három vereséget tud felmutatni, ami 13 pontot és a hetedik helyet jelenti. Az SZTK két győzelmet, négy döntetlent és két vereséget számlál és ezzel a tizenegyedik helyen tanyázik.

A BLSE az SZTK elleni találkozót követően szombaton ismét idegenben lép pályára, akkor majd a Dunaújváros otthonában játszik a csapatunk. A két idegenbeli mérkőzés előtt kérdeztük Bognár Györgyöt, a BLSE vezetőedzőjét.

"Mivel nem nagyon szoktunk hazai pályán kikapni és most a Kozármisleny ellen veszítettünk idegenben kell ezeket a pontokat behozni. Egyik találkozó sem lesz egyszerű, de mind a két mérkőzésen úgy fogunk pályára lépni, hogy gyarapítsuk a pontjaink számát."

Hajrá Baja!