2024. április 27. (szombat) Zita

Hírek

2012. 02. 17. 5:12:54

Hozzászólás Facebook azonosítással

Kedves Szurkolók!

www.blse.hu honlap célja egy tájékoztató fórum és információ forrás létrehozása a BLSE szurkolóinak és sportolóinak. Már hónapok óta sokan jelezték, hogy nem szerencsés a teljesen anonim hozzászólási lehetőség, hiszen így bárki felelősség nélkül meggondolatlan dolgokat írhat az oldalra, ami nem biztos, hogy az egyesület javát szolgálja. Ezért a jövőben Facebook bejelentkezéssel lehet csak hozzászólni. Ezt kisérleti jelleggel kipróbáljuk, és a tapasztalatokat összegezve döntünk a továbbiakról.

A jövőben be kell jelentkezni a Facebook-ra, és csak azután lehet hozzászólni a www.blse.hu cikkeihez. Reméljük ez nem szegi kedvét az eddig is igen nagy számú hozzászólóknak, de segíthet abban, hogy a viták sokkal inkább az egyesület érdekében és ne ellene történjenek. Az új rendszer okoz némi nehézséget, de reméljük a pozitív hatás kompenzálja ezt.

A hozzászólás folyamata a következőképpen változik:

A korábbiakhoz hasonlóan meg kell nyitni egy cikket. A cikk végén láthatjuk a hozzászólások területét. A különbség a korábbiakhoz képest annyi, hogy most a bal oldalon nem a már megszokott hozzászóló területet látjuk (névvel, e-mail címmel és a szerkesztő résszel), hanem a közismert facebook bejelentkező logót:

 

 

 

A bejelentkezésre kattintva az ott megszokott módon bejelentkezhetünk. Ha a bejelentkezés sikeres, ebben az esetben a rendszer azonosított bennünket, és lehetőségünk nyílik a hozzászólásra. A hozzászóló neveként a Facebook név jelenik meg.

A továbbiakban a hozzászólásokat már a régi megszokott módon meg lehet tenni.

Üdvözlettel

a www.blse.hu fejlesztői